Over Ster Vision


In samenwerking met diverse gerenommeerde bedrijven biedt Ster Vision diensten/producten aan

Voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Bent u op zoek naar een partner die u inspireert en met u meedenkt over duurzame materialen waarmee u uw woning kunt aankleden? Een kundig adviseur die u een eerlijk advies geeft over de inrichting van uw woning?

Een expert die u niet alleen adviseert, maar ook voor de uitvoering zorgt? Klop dan aan bij Ster Vision in Rijssen! Wij onderscheiden ons vooral door het aanbod in en advies over ecologisch verantwoorde en duurzame producten op het gebied van wandafwerking en vloeren. Ster Vision heeft een heldere visie op een duurzame inrichting van uw woning, waarbij uw wensen altijd centraal staan!

—De man achter Ster Vision  is Bjorn Valster. Met meer dan 15 jaar ervaring in de schilders/woninginrichting staat hij garant voor een deskundig advies.
Met zijn enthousiasme weet hij u te inspireren en met zijn kennis van duurzame producten neemt hij u mee naar een wereld van ongekende nieuwe mogelijkheden. Want heeft u wel eens gedacht aan decokurk op uw binnenmuren? Het is allemaal mogelijk!

Laat u informeren en inspireren! Surf op uw gemak over deze site en verken alle mogelijkheden. Bent u enthousiast? Neem dan vooral contact op met Ster Vision voor een vrijblijvende kennismaking!
Over Ster Vision